Mycrib

AKCIJA TRAJE DO 23 MARTA

Vi se nalazite: Home
Print

 


Brend Švajcarskog nameštaja Mycrib je od sada i na tržištu u Srbiji, sa sedištem i salonom u Beogradu. Mycrib je poznata švajcarska kompanija nameštaja sa sedištem u pet  gradova te zemlje.   Moderan dizajan i vrhuski kvalitet su ono što ovaj brend stavlja na prvo mesto I razlikuje od drugih proizvodjača. Brižljivo odabrani komadni, tapacirani nameštaj prati svetske trendove i prilagođava se savremenom načinu života.

Završna obrada i kontrola kvaliteta prema Internacionalnoj skali kvaliteta ovaj brend nameštaja svrstava u I klasu, što potvrđuje i atest I kategorije koji je prvo strogo kontrolisan u Evropi,  a potom i u Srbiji.

Po želji kupaca modeli dolaze isporučeni u tačno definisanoj boji, vrsti kože , mebl štofu, sa mogućim kombinacijama i željama kupaca, a u saradnji sa  našim stručnim timom .

Uvek na usluzi, sa poštovanjem Mycrib.

Jedna od prestižnih ponuda našeg salona je i arhitektonski projekat vašeg prostora sa tačnim 3d izgledom i nameštajom koji odaberete. Naš stručni tim izlazi na teren, uzima tačne dimenzije, fotografiše postojeće stanje i pretvara vaš prostor od zidova,tapeta, plafona , rasvete u sasvim jedan novi ambijent modernog stanovanja današnjice.

Ovu uslugu našim cenjenim mušterijama nudimo gratis.